SaS je istota ekonomického rastu, tvrdí kandidát tejto strany Branislav Bukviar z R. Soboty

Politiku vnímam ako verejnú službu. Chcem prispieť k tomu, aby sa na Slovensku realizoval najlepší program pre našu krajinu, odbúravať nadmernú byrokraciu, zjednodušovať riadenie procesov tam, kde je to možné. Volám sa Branislav Bukviar, som z Rimavskej Soboty a v nadchádzajúcich parlamentných voľbách kandidujem za stranu Sloboda a Solidarita. Tá má číslo 12.

Potrebujeme spájať schopných a kreatívnych ľudí pri vytváraní pracovných príležitostí a spolu tak vytvárať hodnoty pre všetkých. Sám podnikám v našom neľahko skúšanom regióne. Veľa vecí sa dá zlepšiť, zmeniť, napraviť. Keďže začať treba od seba, od roku 2017 zastávam funkciu okresného predsedu strany Sloboda a Solidarita.

Kandidoval som už v niekoľkých voľbách a venujem sa aj komunálnej politike. Momentálne zastávam funkciu tajomníka výboru mestskej časti Západ, som tiež členom komisie školstva a kultúry pri mestskom zastupiteľstve. V minulom volebnom období som pôsobil ako člen bytovej komisie.

Vnímam problémy mladých ľudí, dôchodcov a rodín žijúcich na juhu Slovenska. Je tu nedostatok práce, s riešením sme začali v podobe výstavby priemyselného parku. Významne pri ňom pomohla práve SaS, pri naštartovaní procesov, aby sa to celé mohlo zrealizovať a hlavne, aby nám schopní ľudia neodchádzali z regiónu. SaS je istota ekonomického rastu a práve priemyselný park v Rimavskej Sobote naštartuje zamestnanosť v regióne.

V júli sme sa na Kurinci na regionálnej akcii rozprávali s ľuďmi pri kofole o témach, ktoré ich zaujímali. Odniesť si mohli kuchársku knižku, ktorú rozdávame za email a pokiaľ máte záujem a nestihli ste sa na tejto akcii zúčastniť, stačí, ak ma kontaktujete emailom na b.bukviar@gmail.com.

SaS bude formovať parlament, máme na to dobré predpoklady, výborný program, pretože bez toho sa vládnuť jednoducho nedá. Máme tiež kvalitný tím ľudí a čo je podstatné, SaS nie je len stranou, ktorá sľubuje, ale koná. Tieto voľby budú určite prelomové, preto vás chcem vyzvať, ak vám nie je ľahostajný osud Slovenska, príďte k voľbám. Samozrejme, ak mi dáte svoj hlas, budem vám vďačný. Moje volebné číslo je 65 na kandidátke strany SaS. Voľte silnú ekonomiku, voľte SaS.

Objednávateľ: Sloboda a Solidarita, Priemyselná 16318/8 82109 Bratislava – mestská časť Ružinov, IČO: 42139333

Dodávateľ: Občianske združenie OZ V OBRAZE, Tržná 979/3, 979 01 Rimavská Sobota, IČO : ‪53 805 453‬

Zdroj: PR článok, Branislav Bukviar, okresný predseda SaS

Redakcia sa nemusí stotožňovať s obsahom politickej reklamy.