V Kongo pube R. Sobota otvorili terasu. Rozšírili ponuku a varia aj večer. Hľadajú brigádnikov

Menu si môžete objednávať každý pracovný deň od 10:30 hod na tel. č. 0903 868 170, 0949 138 883.

Kongo pub Restaurant na Tomašovskej ulici v Rimavskej Sobote rozširuje jedálny lístok. Od 10. apríla otvorili letnú terasu a príjmu aj brigádnikov. Zákazníkom ponúkajú okrem pizze, burgrov a denného menu aj hotové jedlá. Okrem nich pripravia i polievky, bezmäsité jedlá pre vegetariánov, šaláty či špeciality. A to aj v popoludňajších či večerných hodinách. Reagujú tak na podnety verejnosti a situáciu v meste, kde je problém nájsť otvorenú reštauráciu aj vo večerných hodinách.

Medzi špeciality zaradili stejky, maďarský guľáš, ohnivé mäso, čiernohorský rezeň či držkový perkelt. „Srdečne všetkých pozývame do našej reštaurácie. Tešíme sa na vás,“ hovorí jeden z prevádzkovateľov Roman Matheidesz.

V priebehu apríla v závislosti od počasia plánujú aj otvorenie terasy. Zákazníci sa môžu časom tešiť aj na halászlé. „Máme dvoch nových kuchárov a sústrediť sa budeme na staronovú prípravu jedla sous-vide. Pripravované sú pri nižších teplotách pár hodín. Jedlo je pritom vákuovo zabalené. Potom ho ešte opečieme na grile,“ vysvetlil jeden z prevádzkovateľov, ktorý je tiež kuchárom a vášnivým rybárom.

V pracovné dni vám aj naďalej v Kongu Pube radi ponúknu cez obed denné menu aj chutné burgre. K dispozícii je aj viac ako 20 druhov pizze, ktorú pečú po 16-tej hodine. V letných dňoch osvieži aj chladné tankové pivo Krušovice pivo, tmavé Maurus. Ak máte chvíľu strpenia, pripravia aj rezané pivo či miešané nápoje.

Ak si chcete vychutnať dobroty doma, máte možnosť aj objednávky na telefónnom čísle 0903868170. „Môžete si u nás objednať už aj cez našu webovú stránku www.kongopub.sk,“ avizuje Matheides.

Špeciality Kongo Pub – kurací stejk na grile, grilované BBQ krídelká, bravčové líčka, grilovaný losos či pečené rebro.

Zorganizovať tu vedia súkromné aj firemné posedenia, školenia, oslavy, hostiny, pomaturitné stretnutia. Pre menšie partie približne 25 osôb ponúkajú aj osobitnú miestnosť s obsluhou a možnosťou občerstvenia, banketkou. Príležitosť na posedenie tu je aj pri pivku a futbalovom zápase, ktorý si môžete pozrieť na veľkom televízore, alebo Kongo navštívite len tak na čaj alebo kávu. Prevádzkovatelia Kongo pub Restaurant Roman Matheidesz a Peter Rončák majú viac ako desaťročnú skúsenosť z pôsobenia v gastrosektore.

Z ponuky si môžete vybrať aj cheese burger, barbecue burger, greece burger, bacon burger, samuraj burger či burger s vyprážaným syrom. Na svoje si prídete aj v prípade, že obľubujete šaláty alebo chuťovky – snacky. Na stôl vám naservírujú grilované alebo vyprážané kuracie krídelká, vyprážaný bravčový alebo kurací rezeň, cibuľové krúžky i mozzarelové tyčinky.

Pre menšie partie približne 25 osôb ponúkajú aj osobitnú miestnosť s obsluhou a možnosťou občerstvenia, banketkou.

Dobroty zo širokej ponuky si môžete aj objednať. Na telefónnom čísle 0903868170, 0949138883 alebo aj online na www.kongopub.sk

Donášková služba

Zákazníkom je donášková služba k dispozícii od pondelka do soboty od 10.30 hod. do 21.30 hod. V sobotu od 12.30 hod. a v nedeľu od 14.30 hod. do 21.30 hod.

Otváracie hodiny

V prípade osobnej návštevy sú otvorení:
Pondelok až štvrtok od 10.00 hod. do 22.00 hod.
V piatok od 10.00 do 23.00 hod.
V sobotu od 12.00 hod. do 23.00 hod.
V nedeľu od 14.00 hod. do 22.00 hod.

Prinášame vám videoprehliadku Kongo pubu, kde si môžete pozrieť ich obnovené priestory.

Zdroj: PR-článok