V Rim. Sobote rozšírili motokárovú trať Logan Karting RS

Motorkárovú halu nájdete na Cukrovarskej ulici v R. Sobote. Termín jazdy si môžete dohodnúť aj vopred na čísle: 0944788588

Motorkárová hala Logan Karting RS na Cukrovarskej ulici v Rimavskej Sobote ponúka ešte väčší zážitok z jazdy. Rozšírili tu trať o ďalšiu halu. Či už ste skúsený pretekár alebo začiatočník, naša nová trať vás určite nadchne.
 
Z pôvodnej približne 200-metrovej trate urobili prepojením s novými priestormi vo vedľajšej hale takmer štyristometrovú trať. Pribudli rovinky, kde môžete poriadne zrýchliť, ale aj technické zákruty.

„Trať je teraz oveľa lepšia. Ponúka viac adrenalínových zážitkov a možností predbiehania,“ hovorí spolumajiteľ Logan Karting RS Anton Róth. Doteraz zvykli návštevníci jazdiť na 4-5 motokárach. Na dlhej a širokej trati ich podľa Rótha môže byť naraz aj deväť. „Čím viac ľudí jazdí, tým je to zábavnejšie,“ hovorí a dodáva, že vyšli tak v ústrety návštevníkom, ktorí chceli zažiť niečo nové, samozrejme, dodržiavajú bezpečnostné opatrenia. „Naplánovali sme náročnejšiu trať, aby bola atraktívnejšia. Teraz pred letom sa nám to podarilo zrealizovať. Pozývame všetkých priaznivcov tohto motošportu, aby si ju prišli vyskúšať,“ povedal. 

Zatraktívniť motokárovú halu s novou traťou majú aj preteky. „Ako sme avizovali, tak aj ideme robiť preteky. Plánujeme ich organizovať na prelome júna a júla,“ spomenul. Viac informácií sa záujemcovia dozvedia priamo na motokárach alebo sledovaním fb profilu Logan Karting RS. Najviac ľudí chodí jazdiť počas víkendov. Najbližšie to budú kamaráti z Plešivca, ktorí majú veľa skúseností a oceňujú aj našu rozšírenú trať,“ dodal. 

Rozšírená motokárová trať je vhodná pre všetky vekové kategórie a úrovne zručností. Príďte s rodinou, priateľmi alebo kolegami a zažite deň plný zábavy. Podľa Rótha ponúkajú aj rady a tipy, ako sa zlepšiť v jazde na motokáre. On sám sa zúčastňuje amatérskych pretekov v Maďarsku i po Slovensku. Má už asi desaťročné skúsenosti a povyhrával aj veľa pohárov zo súťaží.

Motokárová hala je otvorená pre jednotlivcov i skupiny, ktoré si chcú zmerať svoje sily. Termín si môžete rezervovať vopred na telefónnom čísle 0944788588. Jazda je povolená osobám od 15 rokov s výškou od 150 centimetrov. Ako Róth avizuje, návštevníci sú povinní sa riadiť prevádzkovými a bezpečnostnými pravidlami. Okrem samotnej jazdy na trati ponúka hala aj pohodlný priestor s výhľadom na celú trať, kde sa priaznivci môžu stretávať pred jazdou a zdieľať svoju vášeň.

Cena jazdy: 1 osoba – 10 minút/ 9 eur, 20 minút/16 eur a 30 minút/23 eur.

Adresa: Logan Karting RS,  
Cukrovarská ulica 4, 979 01 Rimavská Sobota
Kontakt: 0944788588

Otváracia doba: 
pondelok až štvrtok od 13.00 hod do 21.00 hod. 
piatok a sobota od 11.00 hod do 22.00 hod. 
v nedeľu od 13.00 hod do 21.00 hod.

Zdroj: PR-článok, Logan Karting RS