Výhody akumulátorových kosačiek využíva čoraz viac zákazníkov. Zo širokej ponuky vám poradí ochotný personál v predajni Husquarna R. Sobota

Akumulátorové kosačky a náradie sú výbornými pomocníkmi, ktoré by nemali chýbať v žiadnej domácnosti. S rozvojom technológií, dôrazom na ekológiu a efektívnosť, získavajú čoraz viac na popularite. V rimavskosobotskej predajni Husquarna na Cukrovarskej ulici majú dlhoročné skúsenosti z predajom a servisom záhradnej techniky, rozšírenie ponuky akumulátorových kosačiek však vítajú.

Rozšírili ponuku kosačiek či inej techniky priamo v presťahovanej predajni. Ochotný a profesionálny personál sa už roky snaží, aby boli v dobrom svetle zapísaní medzi širokou klientelou zákazníkov. Tí potom oceňujú ich rady a zakúpenú techniku, ktorá im pomáha s úpravou rôzneho terénu a postará sa o krásnu záhradu či dvor presne podľa predstáv.

Pri nákupe kosačky ponúkajú v predajni Husquarna na výber viacero prevedení. Niektoré sú drahšie, iné zas lacnejšie. Každý model pritom ponúka iné funkcie či výkon. „Bestsellerom“ v ponuke kosačiek su automatické kosačky pod názvom Automower. “Tie si žiada čoraz viac zákazníkov. Robíme aj ich inštalácie, samozrejmosť je aj servis. Venujeme sa im už viac ako desať rokov. Hitom tohto roku je bezkáblová inštalácia bez navádzacích káblov a pozemok sa v takýchto prípadoch ohraničí GPS bodmi,“ avizuje s tým, že aj toto patrí do akumulátorového programu.

Z akumulátorových strojov sa zákazníkom čoraz viac ľuďom páči malá ručná technika na zastrihávanie. Zákazníkom v predajni radi odporúčajú aj prechod na väčšie akumulátorové záhradné náradie, a to z viacerých dôvodov. „Kosačky sú tichšie, nedymia, netreba k nim ťahať kábel na záhradu, ich používaním sa šetrí čas a sú oveľa pohodlnejšie. Poskytujú vysoký výkon a flexibilitu,“ priblížil Štefan Singlár, zástupca spoločnosti Komars, ktorá sa niekoľko rokov zaoberá predajom techniky šetriacej čas a uľahčujúcu prácu v lese, v záhrade i na dvore.

Výhodou aku techniky podľa neho je, že v rámci jednej baterky sa dá využiť celý rad strojov, od vyžínaču, píly, fukára či kosačky, zákazník sa pritom nemusí starať o benzín či olej. “Zo širokej ponuky si u nás v predajni Husqvarna vyberú hobby užívatelia až po profesionálov,“ dodáva. Ako priblížil, v súčasnosti čím ďalej viac zákazníkov vyhľadáva práve aku stroje. „Každý to možno pozná aj z domácnosti, že keď sa dá, tak do ruky vezme skôr aku vŕtačku, ako klasickú s káblom,“ podotkol.

V rimavskosotskej spoločnosti Komars sa zaoberajú aj servisom. Ako v Komarse skonštatovali, akumulátorové kosačky sa vyznačujú jednoduchou údržbou. Bez potreby pravidelnej výmeny oleja, filtra a zapaľovacích sviečok. Stačí len nabiť batériu a stroj je pripravený na použitie. To znamená menej času a peňazí strávených na údržbe a viac času venovaného vašej záhrade. Na rozdiel od benzínových modelov nevypúšťajú škodlivé emisie, čo prispieva k znižovaniu znečistenia ovzdušia.

Benefitom je aj tichá prevádzka, ktorá umožňuje kosiť trávnik či pracovať v záhrade aj skoro ráno alebo neskoro večer bez toho, aby ste rušili okolie. V rozšírených priestoroch predajne Komars majú v pestrej ponuke na výber aj z benzínových strojov. Aj z tejto techniky majú stroje pre profesionálov na každodennú prácu, ale k dispozícii majú aj hobby náradie.

Výhodou techniky od firiem Stihl a Husqvarna je, že držia náhradné diely dlhodobo a tým sú zárukou kvality, ako aj možnosti dlhej doby prevádzkovania. Produkty sú vyrobené z kvalitných materiálov a prechádzajú prísnymi testami, aby zabezpečili maximálnu výkonnosť a odolnosť. Investícia do produktov Husqvarna sa vám vráti v podobe bezproblémového a efektívneho používania po dlhé roky.

„V našom servise máme šikovných mechanikov a veľkú dostupnosť náhradných dielov aj na staršie modely. Servisujeme napríklad aj 25-ročné píly,“ dodáva Singlár. V predajni brúsia aj reťaze na motorové píly, a to ak dovolia okolnosti, tak aj do dvoch hodín.
Viac informácií nájdete na stránke komars.sk Sortiment špičkových značiek nie len pre záhradu | komars.sk

Adresa: Komars s.r.o., Cukrovarská 4097, 
979 01 Rimavská Sobota
Otváracie hodiny:
Po-Pia 8:00-17:00
So 8:00-12:00
Tel. č.: +421 907 877 173

info@komars.sk

Zdroj: PR-príspevok, Komars. s.r.o, Rimavská Sobota

Predajňu Husqvarna nájdete v areáli bývalého pivovaru v R. Sobote. V ponuke je kvalitná záhradná i lesná technika