V CA Invia v R. Sobote leto nekončí – Užite si slnko, teplo a piesok za výhodné ceny aj počas zimy

Leto bude kalendárovo pomaly končiť, už teraz môžete myslieť dopredu a poradiť sa, kde stráviť viac slnečných dní. Obzvlášť v teple či na piesočnatej pláži a to za výhodnejšie ceny. V cestovnej agentúre Invia v Rimavskej Sobote vedia, že praví milovníci dovoleniek si ich chcú užívať celý rok, preto vám už teraz ponúkajú jedinečné možnosti, ako si predĺžiť letnú sezónu a vyraziť za slnkom aj počas babieho leta či v zimných mesiacov.

Namiesto bundy si tak môžete obliecť plavky, miesto snehu vás obklopí jemný piesok a namiesto chladného vetra pocítite na pokožke príjemné teplo. Navštívte miesta, kde leto nikdy nekončí. Cestovnú agentúru nájdete v priestoroch Tesca na Cukrovarskej ulici. 

„Ak ste nestihli dovolenku v doterajšom priebehu leta, nevadí. Stále vás čakajú lákavé destinácie ako Dominikánska republika, Maldivy, Dubai, Kuba či Mexiko. Veľmi radi vám pomôžeme nájsť tú správnu dovolenku aj v zime pre vás i vašu rodinu,“ hovorí vedúca pobočky CA Invia v Rimavskej Sobote Mariana Ridzoňová. Ako priblížila, do cestovnej agentúry jej pribudla nová kolegyňa Veronika, ktorá má osobne precestovaných veľa destinácií, zážitkov a dlhú dobu pôsobí v oblasti cestovného ruchu. „Pracovala aj na lodi, má veľa skúseností s cestovaním a je posilou v našom tíme. Radi našim klientom poradíme aj bezplatne, pokiaľ vieme,“ avizuje Ridzoňová. 

Služby CA Invia sa podľa jej slov do Rimavskej Soboty rozhodli priniesť pre to, lebo majú najväčšiu ponuku so skvelými cenami. 

Okrem iného si môžete už teraz vybrať z pestrej ponuky a načerpať energiu pred zimou. Lokality ako Grécko, Egypt, Turecko či Tunisko ponúkajú stále príjemnú dovolenku so zľavami až 60 percent. Ak by ste radi venovali niekomu originálny darček, tak pobyt v pekných destináciách zaručene poteší. Môžete pritom zabudnúť na premýšľanie o originálnom darčeku. Užijete si zaslúžené dni voľna s čistou hlavou a bez stresu. 

V pobočke CA Invia Rimavská Sobota sú pracovníčky zákazníkom k dispozícii každý deň, od pondelka až nedele od 9:00 do 18:00 hod. Veľkou výhodou výberu dovolenky prostredníctvom pobočky v nákupnom centre podľa vedúcej je, že záujemcom sa snažia vypracovať ponuky počas nákupu. „Nemusia tak čakať a šetríme im čas. Stačí, keď sa u nás na pobočke, pri priestoroch LED shopu Majka zastavia a povedia nám o svojich predstavách dovolenky. Pomôžeme im ju nakombinovať aj so skúsenosťami, ktoré sa na internete nedozvedia,“ priblížila Ridzoňová.

Adresa: Hypermarket TESCO, Cukrovarská 4983/1A, Rimavská Sobota. Kontakt 0911 444 388.

Otváracie hodiny : pondelok až nedeľa od 9:00 do 17:00 hod.

Spoločnosť Invia.sk je najväčšia cestovná agentúra v Slovenskej republike. Jej poslanie je pomáhať ľuďom nájsť a zažiť najbáječnejšie momenty ich života. Na trhu pôsobí viac ako 15 rokov. Je autorizovaným predajcom zájazdov od viac ako 300 renomovaných a poistených cestovných kancelárií. Najbližšia pobočka je v Banskej Bystrici

Zdroj: PR-článok, CA Invia