Bývalú Hypernovu v R. Sobote oplotili, pracovníci začínajú so stavebnými prácami

V budove bývalej Hypernovy na Hostinského ulici v Rimavskej Sobote sa pracuje. Objekt bol tento týždeň oplotený a pred jedným z veľkých vchodov je kontajner na stavebný odpad. V interiéri budovy je zvýšený pohyb a začína sa so stavebnými prácami, aby budovu prispôsobili potrebám budúceho nájomcu. Do areálu chce prísť spoločnosť OBI.

Ako pre vobraze.sk uviedla Monika Hlubiková, expert sales spoločnosti OBI na Slovensku, naďalej majú plán otvoriť svoju prevádzku v R. Sobote. „Robíme všetko pre to, aby sme mohli predajňu otvoriť v Rimavskej Sobote na budúci rok,“ povedala. Podotkla, že nábory pracovníkov pomaly prebiehajú. „Budeme radi, ak u nás nájde prácu približne 50 pracovníkov,“ doplnila s tým, že veci sa dali do procesu, no viac informácií, ako aj termíny konkretizovať zatiaľ nebudú.

Má ísť o jednu o menších prevádzok spoločnosti OBI. Ako prvé začali obsadzovať vedúce pozície, kde prebieha zaškolenie. Podľa portálu profesia aktuálne ponúkajú prácu na dve pozície, hlavného pokladníka či pracovníka pre informačné a reklamačné centrum.

Nový vstup do OC v R. Sobote plánujú zrealizovať novou časťou presklenej fasády v čelnej severozápadnej fasáde objektu. Podľa oznámenia o územnom konaní má byť prestrešený novou oceľovou markízou a lemovaný novým reklamným oceľovým rámom. Oceľový prístrešok nad pôvodným vstupom má byť demontovaný a pôvodný hlavný vstup zrušený.

Zdroj: vobraze.sk