Baumit prináša novinku, suchý betón v jedinečnom samorozpustnom obale. V ponuke predajní v Hnúšti, Rim. Sobote i Tornali

Betónovanie pri dome či záhrade mnohí poznajú ako časovo náročný a prašný proces. Vďaka suchému betónu od spoločnosti Baumit môže vaša práca dostať úplne nový a jednoduchší rozmer. Umožňuje to prvý suchý betón All in Betón B25, ktorý je možné vložiť do miešačky alebo miešacej nádoby spolu s vrecom. Počas miešania s vodou sa obal rozpustí na prírodné celulózové vlákna a stáva sa súčasťou betónovej zmesi. Navyše, vylepšuje tak jej spracovateľské vlastnosti či náchylnosť na tvorbu trhlín. Celý proces šetrí čas, je čistejší a menej prašný. Navyše je ekologický, lebo z neho nie je žiadny odpad. Odpadá tak starosť s likvidáciou vriec, ktoré by nemali byť súčasťou papierového odpadu.

Dvadsaťpäťkilogramové vrecia suchého betónu All in 25 si môžete zakúpiť v stavebninách BAU TRADE v Hnúšti na Železničnej ulici 487, kde ich majú skladom. K jednému vrecu je potrebné pridať 3-4 litre vody a získate približne 13 litrov kvalitnej betónovej zmesi s prírodnými vláknami. Veľkosť balenia betónu Baumit All in Beton B25 je vypočítaná tak, aby sa do miešačky zmestili dve vrecia naraz.

Ide o užívateľsky príjemnú a cenovo výhodnú alternatívu pre stavebné projekty v okolí domu alebo v oblasti záhradného a krajinného dizajnu, ktoré presahujú štyri až päť vriec. Nezáleží teda na tom, či chcete vytvoriť gril, postaviť nový plot alebo váš záhradný domček potrebuje stabilné základy. S technológiou Baumit ALL IN môžete betónovať bezpečne, ekologicky a rýchlejšie.

Spoločnosť Baumit prináša aj FIX betón, ktorý vytvrdne do desiatich minút. Dá sa použiť pri stavbe múrikov, stĺpikov, kde sa dá betón použiť aj bez miešania. Jednoducho ho stačí vysypať do jamy a zaliať vodou, ideálny proces, keď nie je po ruke elektrina či miešačka. 

Betón triedy pevnosti C20/25 vhodný na všetky bežné betonárske práce, ako je betónovanie základov, schodísk, stropov, nadokenných prekladov a pod., zušľachtený prírodným vláknom. 

V ponuke je aj WU betón, ktorý je vodostavebný betón s vysokou pevnosťou. Alebo betón, ktorý má vodopriepustné vlastnosti. Ideálny je tak ako podklad pod exteriérovú dlažbu, pretože bezpečne odvádza vodu z povrchu do podkladu. Znižuje tak riziko poškodenia vplyvom podmáčania alebo mrazu. V ponuke spoločnosti Baumit je aj rozpínavý betón, ktorý dokáže zväčšiť svoj objem o dve percentá a vyplní tak rôzne dutiny, využíva sa pri zalievaní zárubní bezpečnostných dverí či iných dutín. 

Firma Baumit sa radí medzi najsilnejšie značky stavebných materiálov, čiže výber tovaru u nich vám zaručí kvalitu a spokojnosť. Na osvedčené a inovatívne riešenia, ktoré táto spoločnosť ponúka sa spoliehajú architekti, profesionálni spracovatelia a stavitelia už viac ako 100 rokov. Okrem fasád firma Baumit ponúka aj širokú škálu výrobkov pre interiérové využitie, zdravé bývanie a interiérové farby vrátane bohatého príslušenstva.

Najširší výber, sortiment produktov nájdete skladom:

Stavebniny BAU TRADE
Železničná ulica 487
Hnúšťa
tel.: 0905 272 230

Stavebniny Ádám,
Cintorínska ulica 712
Rimavská Sobota
tel.: 0902 960 401

Baucentrum
Francisciho 1721
Tornaľa
tel.: 0917526434

Zdroj: PR-článok, Baumit