Nový náter na steny s iónmi od Baumitu prispeje vo vašich izbách k lepšiemu a zdravšiemu vzduchu

Jarné upratovanie už máme všetci za sebou, no vy stále máte pocit, že vášmu domovu ešte niečo chýba? Možno by to chcelo nový náter, ktorý by dotiahol vašu domácnosť do dokonalosti. Obzvlášť, keď od vášho posledného maľovania už prešiel nejaký ten piatok a farba na stenách stratila svoj pôvodný odtieň. Nový náter si častokrát pýtajú aj v mladých rodinách, kde pribudli odtlačky rúk vašich detí, stopy domácich miláčikov alebo zaschnutý fľak od silvestrovského šampusu. Toto všetko so sebou prináša život, a aj keď sú tieto momenty úsmevné, vašej stene veľmi nesvedčia.

Preto je najvyšší čas spolu s prichádzajúcim letom osviežiť aj svoje príbytky, a to s kvalitnými interiérovými nátermi od firmy Baumit.

Firma Baumit, ktorá si uvedomuje dôležitosť zdravia vás a vašich blízkych ponúka interiérovú farbu obohatenú o ióny. Tie zaisťujú vo vašich izbách lepší a zdravší vzduch, a taktiež na seba neviažu prach a peľ. To ocenia najmä ľudia trpiaci alergiami a dýchacími problémami. Farby Baumit Ionit Color znižujú koncentráciu aerosólov vo vzduchu, čím spomaľujú šírenie alergénov, vírusov a zároveň produkujú prospešné vzdušné ióny. Vzduch je tak obohatený o ióny, ktoré ho čistia a zlepšujú pohodu v uzavretých priestoroch.

Baumit Ionit Color je minerálna farba určená na interiérové maľovanie. Má vynikajúcu kryciu schopnosť, je vysoko paropriepustná a neobsahuje rozpúšťadlá. Prispieva k tvorbe prirodzených vzdušných iónov, čím aktívne zlepšuje kvalitu vzduchu v interiéri.

Aplikovať ju možno valčekom, štetcom alebo striekaním. Dostupná je vo všetkých predajniach Baumit a to až v 66 farebných odtieňoch.

Leto sa nám nezadržateľne blíži a s nimi aj letné prázdniny pre naše deti. Zapojme ich do skrášlenia príbytkov a dovoľme im prejaviť ich kreativitu naplno, napríklad vymaľovaním detskej izby. Spojte príjemné s užitočným a strávte čas so svojimi deťmi, ktorým tak vytvoríte pekné spomienky a navyše im vďaka farbám od Baumit skvalitníte ovzdušie v ich izbách.

Firma Baumit sa radí medzi najsilnejšie značky stavebných materiálov, čiže výber tovaru u nich vám zaručí kvalitu a spokojnosť. Na osvedčené a inovatívne riešenia, ktoré táto spoločnosť ponúka sa spoliehajú architekti, profesionálni spracovatelia a stavitelia už viac ako 100 rokov. Okrem fasád firma Baumit ponúka aj širokú škálu výrobkov pre interiérové využitie, zdravé bývanie a interiérové farby vrátane bohatého príslušenstva.

Najširší výber, sortiment produktov nájdete skladom:

Stavebniny BAU TRADE
Železničná ulica 487
Hnúšťa
tel.: 0905 272 230

Stavebniny Ádám,
Cintorínska ulica 712
Rimavská Sobota
tel.: 0902 960 401

Baucentrum
Francisciho 1721
Tornaľa
tel.: 0917526434

Zdroj: PR-článok, Baumit