Mať peknú podlahu za prijateľnú cenu? Dá sa to

Či už prerábate, alebo staviate, rozhodovanie sa o tom, akú zvoliť podlahu nebýva jednoduché. Ak nie ste fanúšikom kobercov, väčšina volí medzi laminátovou alebo drevenou podlahou do bytových priestorov. A čo tak PVC podlaha? Je niekoľko výhod, ktoré tento typ podlahy prináša. O všetkých vám ochotne porozprávajú v podlahovom štúdiu v Stavebnom centre Ádam.

Pri kúpe PVC podlahy je rozhodujúce jej umiestnenie v byte či dome. S tým súvisí jej šírka. Preto je Stavebné centrum Ádám tým správnym miestom pre výber podlahy, ktorá bude spĺňať všetky vaše požiadavky. Ponúkajú široký výber rozmerov ktoré sú vo veľkosti od jedného metra až po šírku päť metrov.

Ani vzhľad týchto podláh nie je problémom. Máte možnosť vybrať si zo širokého výberu moderných dizajnov ako sú imitácia dreva či dlažby, ktoré ľahko zapadnú do všetkých štýlov interiérov.

Nezanedbateľnou výhodou PVC podláh je dobré tlmenie krokového hluku, ľahká údržba. Zvýšené termoizolačné vlastnosti vám zabezpečí zateplenie – filc. Tieto typy podláh sú vhodné do izieb. Nezateplené podlahy sa prevažne pokladajú na schodištia a do kúpeľní či toaliet.

Ak uvažujete nad kúpou tohto typu podláh, alebo zvažujete aj túto možnosť, určite navštívte Stavebné centrum Ádám a ich podlahové štúdio, kde vám všetko radi a podrobne vysvetlia.

Otvorené majú každý pracovný deň od 7.00 do 17.00 hod. a v sobotu od 7.00 do 12.00 hod. Okrem podláh tu nájdete aj mnoho stavebného materiálu a tiež široký sortiment potrebného tovaru i služieb spojených so stavaním.

Kontakt
tel.: 047/581 21 00
fax: 047/581 21 02
Mobil: 0902 960 401, 0902 960 406, 0902 960 410

Viac informácii nájdete na www.adamcentrum.sk.

Zdroj: PR článok